LOCAL MOTORS

LOCTITE Motors okuplja dizajnere, inženjere i izumitelje u suradnji koja se odvija i online i u stvarnim radionicama, kako bi stvorili specijalna vozila i plasirali ih na tržište. Posebno se ističe Rally Fighter – rally auto za off-road i cestu koji je iskoristio mogućnosti koje nudi LOCTITE kako bi osigurao svoju izvedbu u ekstremnim uvjetima bez servisne ekipe.


Pogledajte video o ovoj priči o uspjehu

New Holland

New Holland nudi farmerima i poljoprivrednoj industriji više od 80 linija proizvoda i 300 modela traktora, kombajna i drugih uređaja jednostavnih za upravljanje. New Holland koristi više od 20 LOCTITE proizvoda, uključujući ljepila za osiguranje vijaka, brtvila za prirubnice, ljepila za učvršćivanje cilindričnih dijelova i brtvila za navoje, kako bi osigurali maksimalnu otpornost na vibracije, zaštitu od korozije, spriječili curenje i povećali pouzdanost.

Pogledajte video o ovoj priči o uspjehu

4moms

4moms je tvrtka koja predano razvija inovativne proizvode za bebe kako bi olakšali život roditeljima. S obzirom da njihovi proizvodi prenose najdragocjeniji teret, 4moms koriste LOCTITE ljepila za osiguranje vijaka kako bi osigurali da se njihovi proizvodi otvaraju, zatvaraju i funkcioniraju pouzdano i sigurno. LOCTITE trenutno ljepilo koristi se za lijepljenje plastičnih dijelova koji se teško lijepe. Od osiguravanja vijaka do trenutnog lijepljenja, 4moms oslanja se na LOCTITE kako bi osigurali uspjeh.

Pogledajte video o ovoj priči o uspjehu

Polaris

U Polarisu se oslanjaju na LOCTITE ljepila kako bi osigurali da njihova snježna vozila mogu podnijeti sve izazove ekstremnih sportova. Sa gotovo 60 godina iskustva u inženjerstvu sustava, Polaris dizajnira i proizvodi inovativna motorizirana vozila vrhunskih performansi diljem svijeta, uključujući motorne sanjke, rekreacijska, radna i vojna off-road vozila i motocikle.

Pogledajte video o ovoj priči o uspjehu